Om oss

Under Covid-19-pandemin började tankarna på att starta detta företag. Tankarna på att starta något eget. Efter att jag gick ut gymnasiet började jag skissa på olika idéer över hur mitt varumärke skulle kunna se ut. Började fundera på saker som kunde kopplas till träning och gymträning, började fundera på namn och logotypdesign. Sedan, i början av 2022, startade jag mitt varumärke med namnet Grizzly Gym Wear.

 


Var kom idén att starta ett varumärke som bedriver försäljning av träningskläder?

Eftersom jag alltid har varit intresserad och har en stor passion för träning var det ett uppenbart beslut! För mig skulle det vara en väldigt spännande resa att starta ett eget klädmärke bestående av träningskläder. Detta med tydliga mål att förhoppningsvis inspirera fler till att börja träna och göra dem till de bästa versionerna av sig själva, givetvis med hjälp av våra kläder i form av självförtroende och komfort.

 

Grizzly-resan har bara börjat och om du är ny i vårt community vill jag bara säga välkommen! Och hoppas du är villig att vara med på en stor spännande resa, jag vill i alla fall hjälpa till och vara en del av din!

 

//Jonathan Johnsson Founder & CEO

 

 

FÖRETAGSINFORMATION
JJ Invest Sweden AB
Odalgatan 20
702 86 Örebro
Sverige
Org nr: 559380-6507
Founder & CEO: Jonathan Johnsson
Kontakt: Support@grizzlygymwear.com